За објектот

Се изнајмува деловен простор во Автокоманда лоциран на 2ри кат со вкупна површина од 700м2 на едно ниво.

Деловниот простор располага со 10 засебни канцеларии, 5 тоалети, 2 тераси, 2 кујни и отворен простор.

Просторот може да се преуреди по желба на идните закупци.

Греењето и ладењето е регулирано преку топлотна пумпа. 

На располагање има 8 паркинг места вклучени во цената и можност за уште 10 паркинг места со доплата.


Продажен Агент - Дарко Милески


 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија