За објектот

Се издава деловен објект во Пинтија по високи стандарди и модерен изглед со два посебни дела.

Објектот располага со вкупна површина од 800м2:

  • Прв дел од 500м2 со отворен простор и посебен влез, кој може да се прилагоди според потребите на клиентот. Месечната закупнина за првиот дел изнесува 5еур по м2.
  • Втор дел од 300м2  на 3 ката и секој кат располага со површина од 100м2 канцеларии, кујна и тоалет. Месечната закупнина за вториот дел изнесува 7еур по м2. 

Обејктот истотака располага со голем паркинг од 600м2.

 

За повеќе информации контактирајте не:

 

Инфо
24ч контролиран влез
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија