За објектот

Се изнајмува магацински простор 700м2 и канцелариски простор 150м2 во Гази Баба.

Магациниот располага со вкупна површина од 700м2 (поделен е на два дела 500м2 + 200м2). Висина на корисна површина е 8м а висината на влезовите е 4.5 м.

Канцеларискиот дел е со вкупна површина од 150м2 поделен на три засебни простории, два тоалети и кујна. Греењето е регулирано со парно и клима уреди.

Целиот објект е обезбеден со видео и алермен систем.

Цена за изнајмување на магацинскиот дел е 4 еур по м2, а цената за изнајмување на канцеларискиот дел е 6 еур по м2.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
климатизирано
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија