За објектот

Се изнајмува деловен протор во Карпош со вкупна површина од 95м2. 

Деловниот простор располага со 3 засебни канцеларии, кујна и тоалет. 

Греењето е регулирано со топлински пумпи и инвертер клими. Има паркинг за повеќе возила.

Исто така деловниот простор може да се прошири со дополнителни 85м2 со што би се добиле 180м2 и се изнајмува по цена од 1600еур месечно.

 


Продажен Агент - Дарко Милески

Контакт телефон: 0038978260685

Е-маил: sales@propertyone.mk

Инфо
климатизирано
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија