За објектот

Се изнајмува деловен простор во Илинден од 840м2.

Деловниот простор е поделен на три нивоа:

1. Првото ниво е изложбен салон со површина од 160м2, располага со две големи канцеларии, кујна, еден тоалет и една бања.

2. Второто ниво е со површина од 60м2, располага со една канцеларија, кујна и тоалет.

3. Третото ниво е магацински простор со површина од 400м2.

Греењето и ладењето во деловниот простор е регулирано преку инвертер клима уреди.

Деловниот простор располага со дворно место од 1000м2.

Цена за изнајмување: 4200еур + ДДВ

 

За повеќе информации контактирајте не

 

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
домофон
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија