За објектот

Се изнајмува деловен простор во Центар.

Деловниот простор е со вкупна површина од 133м2 и располага со 5 простории од кои 3 се посебни и 2 океански простора, кујна и сервер соба.

Греењето и ладењето во деловниот простор е регулирано преку централно греење и клима уреди.

Деловниот простор располага со 3 паркинг места.

 

За повеќе информации контактирајте не

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
градско греење
интернет / ви-фи
климатизирано
комплетно опремен
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија