За објектот

Се изнајмува деловен простор во Центар на две нивоа со вкупна површина од 200м2.

Деловниот простор е лоциран на приземје и располага со:

  • приемен дел, две канцеларии, кујна и тоалет
  • три канцеларии и тоалет на прв кат.

Приземјето и првиот кат се поврзани со внатрешни скали.

Греењето и ладењето е регулирано со инвертер клими.

Деловниот простор е на располагање и за продажба по цена од 300.000 евра + ДДВ.

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
опремена кујна
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија