За објектот

Се изнајмува деловен простор на одлична локација во Автокоманда.

Деловниот простор е поделен на три нивоа:

  •  Приземје располага со изложбен салон, магацински простор, две канцеларии, кујна и тоалет.
  •  Прв кат располага со отворен простор, една канцеларија, кујна, тоалет и тераса.
  •  Втор кат располага со отворена канцеларија од 80м2 со тоалет.

Греењето и ладењето во деловниот простор е регулирано преку инвертер клима уреди.

На располагње има паркинг место од 750м2 односно за 17 возила.

 

За повеќе информации контактирајте не

  •  
Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
интернет / ви-фи
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија