За објектот

Се изнајмува деловен простор на одлична локација во Автокоманда.

Деловниот простор е лоциран на 6ти кат и располага со вкупна површина од 560м2, односно три пространи простории со отворен простор, секоја со своја кујна и тоалет.

Греењето и ладењето се регулирани преку фенкојлери.

На располагање се 20 паркинг места и дополнителен паркинг околу самиот објект.

 

За повеќе информации контактирајте не:

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
лифт
паркинг / гаража
поглед на планина
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија