За објектот

Деловната зграда располага со деловни простори со квадратури од 144м2, 186м2 и 215м2 на шести кат. 

Секој простор располага со сопствена кујна и тоалети, а греењето и ладењето е решено преку фенкоилери. 

Цената за изнајмување изнесува 10еур по м2 + 1еур сервисни трошоци.

Паркинг простор на располагање за 22 возила. 
 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија