За објектот

Се изнајмува целосно опремен деловен простор на атрактивна локација во Дебар Маало.

Деловниот простор е со вкупна површина од 400м2 и е идеален за ИТ компанија, но секако може да се користи и за друга намена.

Деловниот простор располага со голема океан канцеларија и неколку помали канцеларии.

Со деловниот простор се обезбедени две паркинг места.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

  • Контакт телефон: 0038978260685

 

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
лифт
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија