За објектот

Се изнајмува деловен простор во Центар.

Деловниот простор е лоциран на приземје со вкупна површина од 155м2 и располага со приемен дел, отворена просторија, две канцеларии, кујна и тоалети.

На располагање е галерија со вкупна површина од 20м2.

Приземјето и галеријата се поврзани со внатрешни скали.

Греењето и ладењето е регулирано со инвертер клими.

Паркинг место може да се обезбеди пред самиот објект со ПОЦ налепница. 

 

За повеќе информации контактирајте не

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
опремена кујна
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија