За објектот

Се изнајмува повеќенаменски open space деловен простор со вкупна површина од 350м2 на ул. Перо Наков.

Просторот е идеален за ИТ компанија , но може да се користи и за други намени и постои можност да се уреди според потребите на клиентот.

Деловниот објект располага со 24/7 обезбедување и видео мониторинг, лифт, рецепција за прием, како и голем приватен паркинг со обезбедени паркинг места.

Цената за изнајмување изнесува 10еур по м2 со вклучен ДДВ.

 

За повеќе информации контактирајте не:

 

 

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремен
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија