За објектот

Се продава деловен простор со површина од 75м2 на високо приземје.

Деловниот простор е комплетно опремен со подно греење, сопствено парно на струја, инвертер клима уред и лед осветлување, располага со еден сопствен паркинг со можност за уште едно паркинг место, алармен систем и домофон.

 

 

Продажен Агент - Дарко Милески

 

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија