За објектот

Деловен простор кој може да се адаптира на секаков вид деловно работење лоциран во премиум деловна зграда во Аеродром на одлична локација.

На располагање е простор со вкупна површина од 600м2, кој располага со рецепција, обезбедување 24/7 и приватен паркинг простор.

Property One Real Estate and Development ексклузивно посредува за своите клиенти и при опремување и адаптирање на просторот, според желбите на идните закупци, до клуч на рака. 

 

За повеќе информации ви стоиме на располагање на:

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија