За објектот

Се продава деловен простор на одлична локација во Карпош. Просторот се продава со закупец.

Квадратура - 320м2

Продажна цена - 640.000 еур 

Месечна закупнина на закупец - 2200 Еур

 

За повеќе информации ви стоиме на располагање на:

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија