За објектот

Деловниот простор е лоциран на високо приземје и располага со отворен простор со капацитет за 8-12 работни позиции, една помала канцеларија за две работни места, конференциска сала, кујна, остава, два тоалети и тераса. 

Греењето е регулурано преку градско парно а ладењето преку клима уреди. 

На располагање е слободен паркинг простор, како и можност за користење на паркинг места во катна гаража.


Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
градско греење
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
погодно за миленичиња
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија