За објектот

Се изнајмува нов деловен простор во нова зграда.

Деловниот простор е лоциран на приземје со површина од 82м2.

Деловниот простор располага со висококвалитетен материјал на подови, ѕидови и прозори со опција за лизгачко отварање или наслон. Голем излог по должина на целиот простор, со многу природна светлина.

Деловниот простор е погоден за канцеларија, ординација, банка, агенција, минимаркет, аптека и слично. 

Просторот располага со 1 тоалет и 1 кујна.

Во цената се вклучени и 2 паркинг места.

 

За повеќе информации контактирајте не

Инфо
24ч контролиран влез
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија