За објектот

Деловен простор за издавање во општина Карпош.

Објектот е со површина на плац од 3000м2. Предмет на издавање се два објекта кои се со површина од по 500м2. Просторот е целосно реновиран во 2019 година.

Едната зграда е подделена на девет соби за изнајмување на горниот спрат, а на приземјето располага со големо лоби, рецепција, бар и ресторан.

Втората зграда располага со влезна партија/лоби/рецепција, три работни сали во отворен "океански'' концепт, машки и женски тоалет и чајна кујна. И оваа зграда располага со шест посебни апартмани.

И двата објекта се со вкупна површина од 210м2 на приземјето и 210м2 на првиот кат заедно со подрумски простории од 100м2, располагаат со паркинг кој има капацитет за 30 возила, и голем двор кој може да биде искористен по желбата на закупецот.

Греењето и ладењето е предвидено да бидат на инвертерски клима систем со неколку позиции по желба на закупецот и котел на пелети. Подната облога е ламинатен под со термофилц и комбинирана дебелина од 15цм.

Целиот објект е изолиран со тврдо пресувана термофасада и се вградени современи мултикоморни прозорци. Осветлувањето е решено со лед панели со димензии 600х600 мм и 1200х400 мм. Целиот простор е покриен со аларм за пожар.

 

Продажен Агент - Дарко Милески


 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation