За објектот

Се изнајмуваат нови деловни простори во деловна зграда со површини од 160м2 лоциран на на трети кат, со тоалет и кујна и 320м2 со два тоалета, кујна и тераса од 30м2, лоцирани на четврти кат.

Греењето и ладењето во просторот е решено преку инвертер клима уреди, а просторот може да биде уреден според потребите на клиентот. 

На располагање се паркинг места пред зградата.

Цената за изнајмување на деловниот простор изнесува 5,5еур по м2 + ДДВ, а терасата доаѓа гратис.   

 

Продажен Агент - Дарко Милески

  • Контакт телефон: 0038978260685
Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation