За објектот

Се изнајмува нов деловен простор со вкупна површина од 46м2 во Центар.

Деловниот простор располага со две канцеларии, тоалет и тераса.

Греењето и ладењето во деловниот простор е регулирано преку топлински пумпи.

На располагање е едно паркинг место.

 

Агент за продажба - Ѓурѓица Андонов

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
лифт
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија