За објектот

Се изнајмува нов деловен објект на атрактивна локација во Кичево.

Објектот располага со подрумски простории од 500м2  кои можат да бидат изнајмени за повеќе намени по цена од 1500еур месечно.

Приземје заедно со прв кат од 550м2 поврзани со скали и лифт погоден за продавница, изложбен салон кој се изнајмува по цена од 7еур по м2.

Втор, трет и четврти кат располагаат со 5 станови од 160м2 и секој стан се изнајмува по цена од 500еур месечно кои се изнајмуваат исклучиво за деловно работење.

Поткровје со површина од 300м2 со големи тераси кој би можел да се користи за угостителски услуги и се изнајмува по цена од 1500еур месечно. 

Објектот е изграден по највисоки стандарди, плочки и прозори со врвен квалитет, електрични ролетни, гранитни скали, подно греење кое може да се користи според потребите на клиентот. 

Во цените за изнајмување НЕ се вклучени режиските трошоци и агенциската провизија .

 

Продажен Агент - Стевче Мојсовски 

 

 

 

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија