За објектот

Се продава нов деловен објект со вкупна површина од 1400м2 на одлична локација во Карпош.

Деловниот објект располага со приземје и три ката.

Приземје со вкупна површина од 300м2.

Прв кат со вкупна површина од 320м2 - слободна квадратура 120м2.

Втор кат со вкупна површина од 344м2.

Трет кат со вкупна површина од 363м2.

Постои можност за купување на помали квадратури во деловниот објект.

Искористете ја одличната прилика за вашата бизнис иднина, на совршена локација за раст и просперитет.

 

Продажен Агент - Ѓурѓица Андонов:

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија