За објектот

Одлична можност за инвестиција.

Деловни простори за продажба во Центар. 

1. Деловен простор приземје

  • Квадратура - 95м2
  • Продажна цена - 199.500 еур + ДДВ
  • Месечна закупнина - 1300 еур

Поврат на инвестиција - 12 години (без пресметка на пораст на цените на деловен простор во иднина)

2. Деловен простор приземје

  • Квадратура - 220м2
  • Продажна цена - 440.000 еур + ДДВ
  • Месечна закупнина - 3300 еур

Поврат на инвестиција - 11 години (без пресметка на пораст на цените на деловен простор во иднина)

 

За повеќе информации ви стоиме на располагање на:

Инфо
24ч контролиран влез
двор / градина
интернет / ви-фи
лифт
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија
office space Skopje space Skopje