За објектот

Се продава деловен простор за повеќе намени, во Визбегово со вкупна внатрешна површина од 4025м2.

Деловниот простор располага со посебен пристап, скали и деловен лифт кој води до вториот кат.

На располагање се и неколку отворени (океански) простори, како и посебни канцеларии, распространет на две страни односно со деллива површина од 800м2 и 700м2, со Источна и Западна ориентација

Деловниот простор располага и со сервер соба, компјутерска мрежа (преку сервер соба и сервер) и телефонска централа со 55 телефонски локали, и оптички интернет, чајна кујна, како и  санитарни чворови на двете страни.

Овој објект располага и со дворно место со вкупна површина од 2600м2, кое е заградено, физичко обезбедување, алармен и видео надзор, како и 20 паркинг места, вклучени во цената. 

Греењето и ладењето во просторот е регулирано преку фенкојлери.

Дополнително може да се постави и товарен лифт по желба на идните закупци.
 

Продажен Агент - Дарко Милески

Контакт телефон: 0038978260685
Е-маил: sales@propertyone.mk

Инфо
24ч контролиран влез
двор / градина
интернет / ви-фи
лифт
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија