За објектот

Се изнајмува деловен простор (индивидуален објект) во Дебар Маало со вкупна површина од 170м2 и дворно место од 280м2.

Куќата е поделена на 2 нивоа и тоа високо приземје преградено на две засебни канцеларии, приемен дел, кујна и тоалет и подрумски дел.

Греењето и ладењето се регулирани со инвертер клима уреди.

Паркинг простор на располагање за две возила во двор и уште две возила со ПОЦ налепница.
 

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
интернет / ви-фи
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
погодно за миленичиња
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија