За објектот

Се изнајмува стан, погоден за канцелариско работење.

Станот е лоциран на 4ти кат и располага со вкупна површина од 70м2, односно со две посебни простории, два тоалети, кујна и тераса.

Греењето и ладењето во станот е регулирано преку инвертер клима уреди.


Продажен Агент - Дарко Милески

  • Контакт телефон: 0038978260685
Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија