За објектот

Ексклузивна деловна зграда во Битола на атрактивна локација. 

Зградата располага со:

- 7 деловни простории лоцирани на приземје со вкупна површина од 500м2;
- Две тераси 250 м2.
 

Зградата е со површина од 2000м2 изградена по највисоки стандарди во 2019 година. Располага со:

- 20 соби
- 11 поголеми соби
- Пространо лоби, семинарска и конференциска сала
- Сала за масажа
- Комплетно опремена со системи за греење и ладење.

Во склоп на зградата има комплетно опремен ресторан и кафетерија за вработените и клиентите.

Спа центар со површина од 450м2 со базени и финска сауна.

Зградата на располагање има 60 паркинг места.

Бизнис центар со спа - продажна цена: 1300 евра/м2.

Деловна зграда (без приземје) - продажна цена: 1000 евра/м2. 

 

Продажен Агент - Стевче Мојсовски 

 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
комплетно опремен
лифт
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
џакузи
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија