За објектот

Ексклузивен деловен простор во нова, премиум зграда лоцирана во центарот на градот, којa воедно нуди приватност, иако е во центарот на случувањата.

Место каде што естетиката и технологијата се во совршена хармонија, надополнети со висококвалитетни материјали, енергетски ефикасни решенија и иновативни системи.

Деловниот простор е со вкупна површина од 227м2 и дворно место од 100м2. Поделен е на 2 нивоа и тоа:

- Приземје (95м2) кој располага со рецепција, open space со 13 работни позиции и два тоалети и двор од 100м2; 
- Кат 1 (132м2) кој располага со open space со 20 работни позиции и 2 тоалети. 

Греењето и ладењето ќе бидат регулирани со централен систем со топлотни пумпи и инвертер клима уреди. 

Паркинг простор на располагање во подземанта гаража.

Зградата се очекува да биде готова лето 2024.
 

Продажен Агент - Дарко Милески

 

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
двор / градина
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
погодно за миленичиња
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија