За објектот

Ексклузивен деловен простор 750м2 во Мавровка, на втор кат. 

Деловниот простор е наместен со ексклузивен мебел и располага со паркинг места.

Постои можност за спојување со дополнителни 650м2 деловен простор.

 

 

Инфо
24ч контролиран влез
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
комплетно опремен
лифт
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation