За објектот

Се издава ЕКСКЛУЗИВЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА АТРАКТИВНА ЛОКАЦИЈА во склоп на објектот на „Мега Мол“ со вкупна површина од 887м2 во о.Кисела Вода со следнава содржина:


1. ДЕЛОВЕН ПРОСТОР / АПАРТМАНИ (поткровје) - 510m2 – 12 еур/м2 + ддв
- поделен на 10 посебни простории со сопствени тоалети, погодни за канцелариско работење или апартманско сместување

2. ТЕРАСА (поткровје) -  25м2 – 6 еур/м2 + ддв
3. ДЕЛОВЕН ПРОСТОР (ниво 2) - 210м2 – 12 еур/м2 + ддв
- погоден за административен дел
4. ДЕЛОВЕН ПРОСТОР - ГАЛЕРИЈА I - 90м2 - 12 еур/м2 + ддв (цена за двете галерии)
- погоден за административен дел
5. ДЕЛОВЕН ПРОСТОР - ГАЛЕРИЈА II - 77м2 - 12 еур/м2 + ддв (цена за двете галерии)
- погоден за административен дел

* КОМПЛЕТ расположлив простор – 8,5 еур/м2 + ддв (за закуп од мин. 3 години)

- Напоменa: цената се однесува само на закуп на простор, одржувањето се доплаќа дополнително.

Карактеристики:

- СОПСТВЕН ПАРКИНГ ПРОСТОР
- ВИДЕО НАДЗОР, КОНТРОЛА НА ПРИСТАП И ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ЦЕЛИОТ ОБЈЕКТ (24/7)
- ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ И ЛАДЕЊЕ
- КОМУНИКАЦИЈА СО ДВА ЗАСЕБНИ ЛИФТА, ЕСКАЛАТОР И СКАЛИ
- ЕНЕРГЕТСКО ЕФИКАСЕН ОБЈЕКТ
- LED ОСВЕТЛУВАЊЕ

 

Инфо
24ч контролиран влез
домар / хаусмајстор
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија
Мапа
Geolocation