За објектот

Се изнајмува дуќан во Ново Лисиче со вкупна површина од 42м2.

Дуќанот располага со сопствен излог и е погоден за канцеларија или претставништво. Во внатрешноста се состои од една голема просторија, чајна кујна и тоалет.

Греењето и ладењето во дуќанот е преку инвертер клима уред, а пред самиот простор има и бесплатен паркинг простор на располагање.

Просторот се изнајмува на период од минимум една година и цената за изнајмување изнесува 400еур + ДДВ.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

  • Контакт телефон: 0038978260685
Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија