За објектот

Деловни простори за изнајмување во деловна зграда во Карпош со површини од 95м2 и 116m2, лоцирани на петти кат со источна и западна ориентација.

Деловниот простор моментално е поделен на повеќе канцеларии, постои можност да се направи океански систем, а исто така постои можност просторот да се исцрта и да биде адаптиран според потребите на идните закупци.

Објектот располага со приватно греење и ладење, вентилација, рецепција, обезбедување, видео надзор, приватни паркинг места, теретана и спа центар.

Цената за изнајмување на овој простор изнесува 14еур по м2 + ДДВ и 3еур по м2 + ДДВ сервисни трошоци.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

  • Контакт телефон: 0038978260685
Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија