За објектот

Деловни простори за продажба во новиот станбено - деловен комплекс "COSMOPOLITAN".

Комплексот е во финална фаза на изградба. 
На приземје и мезанин достапни се деловни простори со површини од 30м2 до 100м2, со можност за спојување на повеќе единици заедно.

Комплексот е одлична можност за инвестиција и за разни бизниси. Станарите од 505 станови и хотелот на поткровјето, заедно со ресторан, се голема бројка на потенцијални клиенти. Дополнително во кругот на овој комплекс се планирани уште неколку објекти, кои би го зголемиле бројот на потенцијалните клиенти.

Деловните простори се продаваат БЕЗ АГЕНЦИСКА ПРОВИЗИЈА.

 

Продажен Агент - Стефан Ѓоргиевски

  

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија