За објектот

Се изнајмува деловен простор за повеќе намени во Илинден.

Објектот располага со 3 ката од кои, приземјето располага со 438м2 магацински простор, со дополнителна канцеларија за логистика.

Приземјето исто така, располага и со пулт за прием на клиенти, конференциска сала за состаноци и две канцеларии со тоалети.  

Вториот и третиот кат располагаат со пространи ходници, со по три канцеларии и сопствени тоалети.

Сите канцеларии се опремени со климатизирани уреди и е инсталирано подно греење.

Просторот е идеален за IT компании.

Исто така, деловниот простор има можност да се нуди и за продажба, по цена од 950 000Еур.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремен
опремена кујна
паркинг / гаража
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија