За објектот

Се изнајмуваат два деловни простора во Козле и тоа:

  • ​375м2  деловен простор лоциран на приземје и
  • 554м2  деловен простор лоциран на прв кат.

Просторите располагаат со отворен простор кој може да се адаптира според барањата на идните закупци.

Деловните простори располагаат со приватни паркинг места.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

  • Контакт телефон: 0038978260685

 

Инфо
24ч контролиран влез
празен
паркинг / гаража
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија