За објектот

Се изнајмува деловен простор во Центар со вкупна површина од 330м2 на две нивоа и тоа:

- Призејме со вкупна површина од 150м2 со излог на главна улица.
- Подрум со вкупна површина од 180м2. 

Греењето и ладењено се регулирани преку централен систем со плафонски единици. 

На располгање има 8 паркинг места пред самиот објект. 
 

 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија