За објектот

Се изнајмува деловен простор во Центар со вкупна површина од 138м2 на две нивоа:

- Приземје (80м2): Една голема просторија со излог, една помала канцеларија, 2 тоалети и кујна;

- Прв кат (58м2): Една голема просторија.

Греењето и ладењето се регулирани преку инвертер клима уреди. 

Просторот се изнајмува празен, но може да се опреми по желба на идните закупци.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

 

Инфо
24ч контролиран влез
климатизирано
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија