За објектот

Се изнајмува мултифункционален деловен простор на одлична локација во Центар.

Просторот располага со вкупна површина од 300м2, од кои 90м2 приземје, 80м2 галерија и две подрумски простории од по 65м2.

Греењето и ладењето може да се регулира според желбата на клиентите.

На располагање се 6 паркинг места.

За повеќе информации, контактирајте нe

 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија