За објектот

Деловен простор за изнајмување во строг Центар, во деловна зграда на прометна локација, лоциран на петти кат.

Просторот е со вкупна површина од 345м2, располага со приемен дел, седум засебни канцеларии, два тоалети, остава и сервер соба. Греењето и ладењето во просторот е решено преку приватен систем за греење и ладење со фенкојлери. 

Дополнително може да се изнајмат паркинг места во катната гаража Беко.

Цената за изнајмување на овој простор изнесува 10еур по м2 + ДДВ.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

  • Контакт телефон: 0038978260685
Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија