За објектот

Се изнајмува деловен простор во Автокоманда со вкупна површина од 255м2 лоциран на 1 кат.

Деловниот простор се изнајмува празен, но може да се опреми по желба на идните закупци и располага со 7 засабни канцеларии, кујна, тоалети, остава и сервер соба.

Грееењето и ладењето се регулирани со инвертер клими во секоја просторија. На располагање има повеќе паркинг места.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија