За објектот

Простран деловен простор 900м2 на прометна локација, погоден за изложбен салон.

Просторот може да биде адаптиран според потребите на клиентите. 

Поголем паркинг простор на располагање.

 

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија