За објектот

Property One Real Estate and Development ексклузивно посредува при изнајмување на деловна зграда лоцирана во Центар со вкупна површина од 1300м2, на 6 нивоа

Зградата располага со 30 засебни простории, две open space простории, подрумски дел, тоалети и паркинг простор пред самиот објект за повеќе возила.

 

Продажен Агент - Дарко Милески


 

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
опремена кујна
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија