ID7338O
За изнајмување

Деловен простор 1073м2 на ексклузивна локација Центар

ID7338O
Тип
Деловен простор
Површина
1.073 m²
Локација
Центар
Цена
20 €
За објектот

Ексклузивен деловен простор во Центар за изнајмување, лоциран во деловна зграда на приземје.

Деловниот простор е со вкупна површина од 1073м2, од кои што 688м2 се канцелариски простор, додека пак останатите 385м2 се тераса.

Просторот моментално е во фаза на карабина, постои можност да се подели и цената за изнајмување изнесува 20еур по м2 + ДДВ, со тоа што има можност просторот да се уреди по желба на закупецот.

Објектот располага со приватни паркинг места и 24/7 обезбедување.

Продажен Агент - Венијамин Карајанов

Инфо
24ч контролиран влез
балкон / тераса
двор / градина
интернет / ви-фи
климатизирано
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Аминта Трети бр. 81
Скопје, 1000, Македонија