За објектот

Се продажба деловен простор, на одлична локација во Центар.

Просторот е лоциран на 2ри кат и располага со површина од 63м2, со една посебна канцеларија, чајна кујна и тоалет.

Греењето и ладењето е регулирано преку инвертер клима уреди.

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
лифт
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија