За објектот

Деловен простор лоциран на 4ти кат со површина од 279м2.

Деловниот простор е во фаза на реновирање и има опција за доведување на истиот во состојба согласно потребите на идните закупци.

Греењето и ладењето е регулирано преку градско парно, дополнително може да се постават и инвертер клима уреди.

Цената на закупот на просторот изнесува 12 евра + ДДВ за 1м2 на месечно ниво.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
интернет / ви-фи
климатизирано
лифт
празен
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија