За објектот

Се издаваа деловен простор во Аеродром со големина од 447м2.

Просторите според потребите на клиентот може да се пренаменат во отворен океански тип.

Бизнис центарот спаѓа во Б класата на деловни бизнис центри.

Објектот е олицетворение на бизнис заедница која не само што е карактеристична по одличната локација, туку и во најголем дел по разновидноста на деловните активности и идеи.

Бизнис центарот нуди атмосфера и комфор за меѓународни и локални бизниси за да истите ги прошират своите лични способности и вештини по повисоки стандарди, да се генерираат важни менаџерски одлуки, и да се зголеми вредноста на компаниите.

Цената е 9еур по м2 + 3еур трошоци. 

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Контакт телефон: 0038978260685

Е-маил: sales@propertyone.mk

 

Инфо
24ч контролиран влез
домар / хаусмајстор
домофон
интернет / ви-фи
кабелска / сателитска тв
климатизирано
лифт
паркинг / гаража
празен
приватно греење
чувар
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија