За објектот

Одлична можност за инвестиција.

Деловен простор за продажба во Карпош. Просторот има договор за закуп до 2027 година.

  • Квадратура - 160м2
  • Продажна цена - 380.000 еур 
  • Месечна закупнина на закупец - 2200 еур

Поврат на инвестиција - 14 години (без пресметка на пораст на цените на деловен простор во иднина)

 

За повеќе информации ви стоиме на располагање на:

Инфо
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија