За објектот

Деловен простор за изнајмување, лоциран на 1ви кат, со вкупна површина од 140м2.

Просторот е поделен на 5 засебни канцеларии и 2 тоалети. 
Греењето и ладењето се регулирани со фенкојлери.

Просторот се изнајмува празен, но може и да се опреми по желба на клиентите. 

 

Продажен Агент - Дарко Милески


 

Инфо
24ч контролиран влез
домофон
интернет / ви-фи
климатизирано
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија