За објектот

Се изнајмува деловен простор (дуќан) во Центар со вкупна површина од 49м2 и паркинг простор за 4 возила пред самиот објект.

Деловниот простор се изнајмува празен но може да се опреми по желба на идните закупци.

 

Продажен Агент - Дарко Милески

Инфо
24ч контролиран влез
паркинг / гаража
празен
приватно греење
Контакт
+389 78 30 60 83
Франклин Рузвелт бр. 11
Скопје, 1000, Македонија